Sted

Generalforsamling og årsmøder/temamøder afholdes i Studenterhus Fondens lokaler, Stakladen, Fredrik Nielsens Vej 2-4, 8000 Århus C.

Parkering tæt på Fredrik Nielsens Vej sker i begrænset omfang i gaderne omkring og i området. Vær venligst opmærksom på parkeringsanvisninger/skiltning, og hvor der er opmærkede båse. Der opfordres til at regne god tid til lokalisering af parkeringsmuligheder begge dage.

Det er nemt at komme til stedet med offentlig transport. Der er adgang med sti for gående fra Nordre Ringgade – og det betyder, at der kun er få hundrede meter fra ”Universitetsparken” stop for letbanen og busser på Randersvej. https://www.letbanen.dk/media/324875/Oversigtskort-linjerne-2018_stor.jpg

 

Se kort

Overnatning

I forhold til overnatning fra den 6. marts til den 7. marts 2020 er der flere muligheder. Det skal præciseres, at det ikke er muligt at overnatte i Studenterhusfonden og lokalerne, hvor der afvikles arrangement.

Vi har derfor fremskaffet følgende tilbud fra hoteller i Århus, som har spisemærke. 

Liste over overnatningsmuligheder

Bespisning

Krav om tilmelding – senest 27. februar 2020!

Af hensyn til køkkenet er det meget vigtigt, at der sker tilmelding til arrangementet via hjemmesiden. Marker venligst tydeligt, hvis der ønskes vegetarmad, vegansk eller der er brug for specialkost.

Når der er bestilt middag, er tilmeldingen bindende. Hvert medlemskab har én gratis middag. Betaling for middag for ekstra deltagere pr. medlemskab eller for eksterne (300 kr./person, dog 150 kr. for studerende) sker til sekretariatet i lobbyen den 6. marts.

Drikkevarer til middagen er for egen regning. Kontanter er en klar fordel til betaling for middagen – og nødvendigt til betaling i baren.

Er du ikke medlem, skal du betale kostprisen for alle måltider. Det sker ved ankomst til arrangementet i sekretariatet. Måske skulle du bare blive medlem nu?

Tilmeld dig