Fra Landjord Til Køkkenbord

Lørdag den 7 marts 10.00 - 11.30

Fra Landjord Til Køkkenbord - Sådan bliver landmandens produktion til bæredygtig hverdagskost

Mød de fremmeste økologiske køkkener og hør hvordan de bruger de økologiske råvarerne som løftestang for den bæredygtige dagsorden. Hvor langt er de på den bæredygtige rejse, hvad ser de at fremtiden bringer og hvilke ønsker og har de til de økologiske producenter? 

Få de seneste tal for den økologiske omsætning i Foodservice, hvor mange professionelle køkkener er helt, eller delvist, omlagt og hvad køber de, hvad ønsker de af de økologiske landmænd?

Værter                                                                                                                                                                 

Birte Brorson, Økologi og bestyrelsesmedlem Økologisk Landsforening og Torben Blok, Markedschef Foodservice, Økologisk Landsforening

Hvordan gik det med 2020 planen, og hvad er næste skridt? ved Formand for Kost & Ernæringsforbundet, Gitta Parry

Mad til unge, økologi, sundhed og trivsel - når tingene går op i en højere enhed ved Leder af EAT-Skolemad København, Søren Buhl Steiniche

Hvad efterspørger næste generation, hvor er de på vej hen? ved Køkkenchef Skolerne I Oure Sport & Performing Arts, Mads Simon Dreyer